Escola concertada de Barcelona

IPSI - Escola concertada Barcelona

Servei de Manteniment

El Servei de Manteniment vetlla pel bon estat de salut dels edificis de l’Escola. S’encarrega de les reparacions i instal·lacions dels aparells i les màquines necessaris per al bon funcionament del dia a dia. També gestiona i efectua la neteja de tots els espais dels edificis.

Resolució d'incidències

El Servei disposa d’un sistema d’avisos que permet que qualsevol treballador que detecti una anomalia, mal funcionament o ruptura en alguna part de la infraestructura dels edificis ho pugui fer saber. Aquest és el primer pas perquè els coordinadors de cada espai puguin resoldre-ho amb la mínima afectació de la vida de l’escola.

Tornar a dalt

Noves instal·lacions

Aquest Servei també és responsable de les noves instal·lacions elèctriques i mecàniques que són necessàries any rere any, així com de les tecnològiques, en coordinació amb el Departament d’Informàtica.

Tornar a dalt

Manteniment dels equips

Tots els sistemes de calefacció, aires condicionats, maquinària de cuina, sistemes de ventilació, piscina i moltes altres instal·lacions, estan sotmeses a un constant manteniment preventiu que contribueix a reduir notablement l’índex d’incidències.

Tornar a dalt

Manteniment d'aigües

També és competència d’aquest Servei garantir l’estat saludable de l’aigua, tant  de la que s’utilitza per a beure o per cuinar, com de la resta, com ara la de les piscines.

Tornar a dalt

Higiene dels edificis

La neteja i la desinfecció de tots els espais potser és la tasca més necessària i visible que gestiona aquest Servei, a la qual també cal incloure l’encerament i el poliment de terres, la pintura i el bon estat de parets i sostres.

Tornar a dalt

DESTACATS

Obert el periode de preinscripcions a l'escola

Ja podeu sol·licitar una visita informativa per a conèixer l'e...

El Fil 49

Ja podeu llegir el número 49 de la revista de l'escola: El Fil

Concursos literaris

Obert el termini de recepció de treballs dels concursos literaris, oberts...

Competències bàsiques 4t d'ESO

El passat mes de febrer els alumnes de 4t d’ESO es van examinar de les com...

IPSI entre les 100 millors escoles d'Espanya

L'@escolaipsi entre les 100 millors escoles d'Espanya i de les 10 millor...

Butlletí d'activitats extraescolars 1516

Ja està disponible el butlletí d'activitats extraescolars per ...