Escola concertada de Barcelona

IPSI - Escola concertada Barcelona

Procés de preinscripció a batxillerat

El procés de preinscripció de batxillerat es divideix en dos moments:

Concertar una visita informativa

L’objectiu d’aquestes visites és donar a les famílies informació tan detallada com sigui possible sobre el Projecte Educatiu del Centre, l’organització general de l’Escola i de les etapes en particular, la metodologia de treball, les activitats extraescolars, els serveis escolars, les quotes i tot allò que pugui ser del vostre interès i que vulgueu preguntar, a més d’ensenyar-vos sobre el terreny i en horaris en què el centre està en ple funcionament, les instal·lacions de l’escola.

Us oferirem atenció totalment personalitzada i respondrem les inquietuds i els dubtes que pugueu tenir de manera acurada i concreta. Això ho aconseguim gràcies a la gran oferta de dies i horaris per a venir a conèixer l’escola i al fet que les visites són individualitzades.

Si estàs interessat a matricular-te a qualsevol de les quatre modalitats que oferim al Batxillerat d’IPSI, o si esteu interessats a matricular-hi els vostres fills, heu de trucar (93 444 90 00, extensió 3) o enviar un missatge a batxillerat@ipsi.cat, per a concertar una entrevista individual amb la directora de l’etapa.

Tornar a dalt

Presentar la sol·licitud interna

Fet això, emplenareu el full de sol·licitud intern i el lliurareu, juntament amb la documentació sol·licitada (incloure telèfon i formulari enviament electrònic) a la secretaria de l’etapa, on us indicaran quines passes més caldrà fer per a formalitzar la matrícula i la documentació que haureu de presentar (especificar-la també aquí).

Tornar a dalt

DESTACATS

Obert el periode de preinscripcions a l'escola

Ja podeu sol·licitar una visita informativa per a conèixer l'e...

El Fil 49

Ja podeu llegir el número 49 de la revista de l'escola: El Fil

Concursos literaris

Obert el termini de recepció de treballs dels concursos literaris, oberts...

Competències bàsiques 4t d'ESO

El passat mes de febrer els alumnes de 4t d’ESO es van examinar de les com...

IPSI entre les 100 millors escoles d'Espanya

L'@escolaipsi entre les 100 millors escoles d'Espanya i de les 10 millor...

Butlletí d'activitats extraescolars 1516

Ja està disponible el butlletí d'activitats extraescolars per ...