Escola ipsi

Si us plau, gira el mòbil per veure bé la web. Gràcies!

IPSI - Escola concertada Barcelona

Escola concertada de Barcelona

Procés de preinscripció a batxillerat

El procés de preinscripció de batxillerat es divideix en dos moments:

Concertar una visita informativa

L’objectiu d’aquestes visites és donar a les famílies informació tan detallada com sigui possible sobre el Projecte Educatiu del Centre, l’organització general de l’Escola i de les etapes en particular, la metodologia de treball, les activitats extraescolars, els serveis escolars, les quotes i tot allò que pugui ser del vostre interès i que vulgueu preguntar, a més d’ensenyar-vos sobre el terreny i en horaris en què el centre està en ple funcionament, les instal·lacions de l’escola.

Us oferirem atenció totalment personalitzada i respondrem les inquietuds i els dubtes que pugueu tenir de manera acurada i concreta. Això ho aconseguim gràcies a la gran oferta de dies i horaris per a venir a conèixer l’escola i al fet que les visites són individualitzades.

Si estàs interessat a matricular-te a qualsevol de les quatre modalitats que oferim al Batxillerat d’IPSI, o si esteu interessats a matricular-hi els vostres fills, heu de trucar (93 444 90 00, extensió 3) o enviar un missatge a batxillerat@ipsi.cat, per a concertar una entrevista individual amb la directora de l’etapa.

Presentar la sol·licitud interna

Fet això, emplenareu el full de sol·licitud intern i el lliurareu, juntament amb la documentació sol·licitada (incloure telèfon i formulari enviament electrònic) a la secretaria de l’etapa, on us indicaran quines passes més caldrà fer per a formalitzar la matrícula i la documentació que haureu de presentar (especificar-la també aquí).