Escola ipsi

Si us plau, gira el mòbil per veure bé la web. Gràcies!

IPSI - Escola concertada Barcelona

Escola concertada de Barcelona

 • Sala polivalent
  Sala polivalent
 • Pavelló
  Pavelló
 • Gimnàs esportiu
  Gimnàs esportiu
 • Piscina
  Piscina

Esports a l'escola

L’escola IPSI ha fet una aposta ferma des dels seus inicis cap a l’activitat física i l’esport com a mitjà educatiu i de transmissió de valors, creant entorns que permetin als nens i nenes desenvolupar-se física, psicològica i socialment. Treballem amb especialistes en totes les etapes educatives, des de p3 fins a batxillerat, i la natació està present en tots els cursos (piscina pròpia).

Amb aquesta finalitat IPSI ha anat augmentant progressivament les seves instal·lacions esportives per donar cabuda a tots els alumnes de l’escola i als més de 500 nens i nenes que fan esport extraescolar.

Fora de l’horari escolar els adults també poden utilitzar les instal·lacions esportives pagant una quota mensual (activitats dirigides amb i sense música, sala de fitness, natació, sauna, bany de vapor, jacuzzi,...)

Instal·lacions esportives

Gimnàs: Sala de parquet de 22x13 metres dotada amb tots els aparells de gimnàstica artística masculina i femenina. Utilitzada principalment per les classes d’EF i per gimnàstica artística en horari extraescolar.

. Pavelló: Pista poliesportiva de 20x40 metres utilitzada sobretot per les classes d’EF i pel bàsquet extraescolar.
. Piscina: piscina pròpia dintre les mateixes instal·lacions de l’escola de 18x8 metres i utilitzada des de P3 fins a 5è de primària. Després continuen l’activitat de natació a la piscina Sant Jordi (olímpica).
. Sala de motricitat: sala de parquet de 9x6 metres amb miralls utilitzada per les classes de motricitat de P3 i P4.
. Sala polivalent: 10x10 metres de tatami on es practica judo entre d’altres activitats.
. Patis de l’escola:
. . pati verd: 22x10 metres. Pista de minibàsquet.
. . pati gris: pati cobert de 22x7 metres amb cistelles de minibàsquet.
. . pati d’infantil:
.Sala de fitness: Sala de 10 x 5 metres amb màquines de musculació, aparells cardiovasculars i pesos lliures. Utilitzada pels alumnes de batxillerat en les classes d’EF i pels adults en horari extraescolar.
. Instal·lacions esportives de l’Escola Industrial.