Escola concertada de Barcelona

IPSI - Escola concertada Barcelona

AMPA

L'Associació de Mares i Pares (AMPA) agrupa a totes les famílies de l'escola amb l'objectiu de fomentar la cohesió i la comunicació entre l'escola i les famílies, estimular la participació de les famílies en la vida escolar i promoure un espai per compartir i pensar. Protegim l'educació dels nostres fills i difondrem la cultura i les tradicions catalanes.
L'AMPA està organitzada en diferents comissions i disposa d'un consell d'administració que es reuneix cada mes.
Anualment, durant el primer trimestre del curs, acollim l'Assemblea General Ordinària, on es reuneixen totes les famílies de l'escola.  

Activitats principals

Logotip de l'AMPA de l'IPSI Logotip de l'AMPA de l'IPSI

. Gestionem un Fons d’Ajuda a l’Orfenesa (FAO). El FAO és un fons voluntari i solidari que cobreix el cost de l’educació dels alumnes en el cas de que quedin orfes, facilitant així la continuïtat a la nostra Escola.

. Organitzem activitats per a les famílies durant l’any, per facilitar la trobada i cohesió. Podem destacar la festa de benvinguda a totes les famílies de P3, que inicien la vida a l’Escola, i una festa anual de l’AMPA i de l’Esport.

. Organitzem diverses activitats pels alumnes: l’activitat extraescolar d’escacs; cursets de sardanes, timbals i ball de bastons per fomentar les tradicions catalanes; concursos participatius i activitats puntuals per als alumnes més grans.

Fem seguiment de les diferents etapes educatives amb reunions trimestrals amb els directors de cada etapa. Ens reunim trimestralment amb el director de l’Escola i tenim un membre al Consell Escolar del Centre i al Consell Escolar Municipal.

. Participem a la vida de l’Escola de forma contínua, com a membres del consell de redacció d’El Fil elaborant la secció “Família”,  i participant de jurat als Premis Borges Neruda i als Jocs Florals.

. Promovem xerrades per als pares sobre diversos temes d’interès educatiu o familiar.

. Organitzem l’intercanvi de llibres de text entre les famílies de l’Escola.

. Fomentem la solidaritat en el que anomenem l’AMPA Social. Participem anualment al Gran Recapte del Banc dels Aliments, i treballem per trobar propostes que ens permetin teixir una xarxa solidària entre les famílies.

. Mantenim oberta la comunicació amb tota la comunitat a través del nostre web ampaipsi.cat, d’un butlletí electrònic periòdic, del correu electrònic junta@ampaipsi.cat, i de les xarxes socials.

FOTOS

Tornar a dalt

DESTACATS

Obert el periode de preinscripcions a l'escola

Ja podeu sol·licitar una visita informativa per a conèixer l'e...

El Fil 49

Ja podeu llegir el número 49 de la revista de l'escola: El Fil

Concursos literaris

Obert el termini de recepció de treballs dels concursos literaris, oberts...

Competències bàsiques 4t d'ESO

El passat mes de febrer els alumnes de 4t d’ESO es van examinar de les com...

IPSI entre les 100 millors escoles d'Espanya

L'@escolaipsi entre les 100 millors escoles d'Espanya i de les 10 millor...

Butlletí d'activitats extraescolars 1516

Ja està disponible el butlletí d'activitats extraescolars per ...