Escola ipsi

Si us plau, gira el mòbil per veure bé la web. Gràcies!

IPSI - Escola concertada Barcelona

Escola concertada de Barcelona

Procés de preinscipció a primària

El procés de preinscripció en l'etapa d'educació infantil es divideix en dos moments:

Concertar una visita informativa

L’objectiu d’aquestes visites és donar a les famílies informació tan detallada com sigui possible sobre el Projecte Educatiu del Centre, l’organització general de l’Escola i de les etapes en particular, la metodologia de treball, les activitats extraescolars, els serveis escolars, les quotes i tot allò que pugui ser del vostre interès i que vulgueu preguntar, a més d’ensenyar-vos sobre el terreny i en horaris en què el centre està en ple funcionament, les instal·lacions de l’escola.

Us oferirem atenció totalment personalitzada i respondrem les inquietuds i els dubtes que pugueu tenir de manera acurada i concreta. Això ho aconseguim gràcies a la gran oferta de dies i horaris per a venir a conèixer l’escola i al fet que les visites són individualitzades.

Si esteu interessats a matricular els vostres fills a IPSI, heu de trucar per telèfon (93 444 90 00, extensió 1) per concertar una visita informativa, amb el director de l’etapa.

Presentar la sol·licitud interna

Si un cop feta la visita veieu clar que voleu inscriure els vostres fills a IPSI, emplenareu un full de sol·licitud intern i l’haureu de fer arribar a l'escola (per correu electrònic a ipsi@ipsi.cat, o personalment a la secretaria de direcció o a la recepció de l'edifici de Borrell, 243).

Una mica abans que comenci el període de preinscripció oficial, que determina el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, ens posarem en contacte amb vosaltres per a indicar-vos com cal fer-la.

Al llarg de tot el procés, podreu sol·licitar la informació que necessiteu per aclarir els interrogant que us puguin anar sorgint, trucant al 93 444 90 00, extensió 5.