Skip links

Darreres publicacions

Comunicació oral portada

Comunicació oral: prova d’avaluació a 6è de Primària

Durant el mes de març els alumnes de 6è fan la prova de competència oral a Catalunya. Les proves realitzades fins ara en l’àmbit lingüístic, i que es continuen fent al mes de maig, avaluen la comprensió oral, la comprensió lectora i l’expressió escrita. Faltava, per tant, poder mesurar el grau d’assoliment en l’expressió oral, tan important en la vida quotidiana

Llegir més

Connectar tornar a senti portada

Connectar: tornar a sentir

El procés de creació d’un llibre sobre el trastorn mental com a eina de recuperació: “Per mi ha estat tot un repte compartir la meva història sense amagar-me darrere de l’anonimat perquè he treballat per acceptar l’anorèxia i entendre que no ha estat culpa meva, perquè aquesta malaltia no depèn d’un únic factor”.

Llegir més

FORUMEDUCA portada (87)

FORUMEDUCA K12 2023: l’escola IPSI convidada a Jerez de la Frontera

Periòdicament, assistim a trobades per copsar el nostre entorn educatiu, el més proper i el no tan proper. Creiem que compartir experiències entre escoles i experts és imprescindible per evolucionar. Aquest fòrum és un esdeveniment que aplega més de 40 escoles de reconegut prestigi del qual ens n’emportem bones idees i també esperem haver-ne aportat.

Llegir més