Alejandro Benedicto, cap de cuina d'IPSI
Ara que s’acosta Nadal, segur que trobem a faltar idees novedoses per presentar a la taula i sorprendre els nostres convidats. Com que tenim moltes receptes al cap i són de molta el·laboració, crec que és una bona idea que aquesta la pugui preparar gairebé qualsevol i es pugui tenir feta amb anterioritat, com ara els rotlles de salmó. Senzilla i molt bona!
![](https://www.ipsi.cat/elfil/wp-content/uploads/2019/12/rotlles-de-salmó-02.jpg)
INGREDIENTS:
1 paquet de rotlles de farina de blat (15cm de diàmetre)
150 gr. de salmó fumat
1 bossa de canonges
1 pot de formatge cremós (tipus Philadelphia)
1 paquet de ceba deshidratada
1 pot de mostassa amb anet
ELABORACIÓ:
Agafem un rotlle obert i posarem els ingredients una miqueta més avall del centre perquè sigui més fàcil la seva manipulació final. L’ ordre serà el següent:
1. Una línia de formatge sense que ens arribi a les vores.
2. Unes làmines de salmó fumat a sobre de la línia de formatge.
3. Unes quantes fulles de canonge.
4. Un altre línia de la mostassa amb anet.
5. Per últim una mica de ceba deshidratada.
Una vegada tot els ingredients col·locats i amb una miqueta d´habilitat, ho enrotllarem fins formar el rotlle, el tallarem per la meitat i tindrem dues parts iguals que punxarem amb un escuradents decoratiu perquè no s’obrin.
Bon profit i bon Nadal!
Podeu trobar més receptes d’aquesta secció fent clic a Bo de debò
Una recepta per sorprendre els convidats i a l’abast de gairebé tothom
Deixa un comentari