Alejandro Benedicto, cap de cuina d'IPSI
Aquí teniu el plat de pasta amb salsa de verdures, dues notes de color ja el fan un plat diferent. No són uns macarrons amb tomàquet, veureu que el seu sabor té els matisos de les verdures i la suavitat de la cocció lenta.
INGREDIENTS PER A 4 PERSONES PER LA PASTA AMB SALSA DE VERDURES:
1 ceba
½ carbassó
1 pebrot verd
½ pebrot vermell
1 pastanaga
1 branca d’api
1 cda. sal
1 cda. sucre
80 gr. d’oli
400 gr. tomàquet natural triturat
300 gr. pasta (a escollir)
ELABORACIÓ:
Netejarem molt bé totes les verdures i les tallarem en trossos petits. Agafem una cassola i a foc mig afegim la ceba, al cap de 5 minuts hi posem els pebrots i la pastanaga uns altres 5 minuts, incorporem l’api i el carbassó i ho tindrem tot al foc 5 minuts més. Per últim afegim el tomàquet, el sucre i ho deixem coure tot junt una estona. Rectifiquem de sal i triturem.
En una olla, bullim la pasta amb aigua i sal. La traiem quan sigui cuita amb una escumadora i la barregem amb la salsa que tenim reservada i calenta.
Aquí teniu un enllaç a la secció “bo de debò”
Aquí teniu el plat de pasta amb salsa de verdures, dues notes de color ja el fan un plat diferent. No són uns macarrons amb tomàquet, veureu que el seu sabor té els matisos de les verdures i la suavitat de la cocció lenta.
Adrià Vicens says
Millor sense triturar la salsa