Alejandro Benedicto, cap de cuina d'IPSI
De la mà del nostre cap de cuina, l’Alejandro Benedicto, obrim aquesta nova secció amb la qual volem que coneixeu alguns dels plats que cuinem a l’Escola així com el mètode que seguim durant el procés d’elaboració. Són receptes senzilles en la majoria de casos, per a tots els públics: segurament, remenant pel rebost i la nevera de casa, trobareu els ingredients necessaris per cuinar bona part d’aquests àpets que us anirem proposant.
Ara que comença el fred, venen de gust plats que ens ajudin a preservar l’escalfor al cos. Aquest n’és un; us deixem els passos per realitzar una crema de verdures, un plat senzill i amb moltes variants. Deliciosa!
INGREDIENTS:
300 gr. de patata
100 gr. de ceba
400 gr. de verdures (aprofitar les de temporada)
½ cda. de sal
1 mica de pebre
600 ml d’aigua
40 gr. d’oli (o mantega)
ELABORACIÓ:
Netejarem molt bé totes les verdures i les tallarem en trossos d’una mateixa mida. Agafem una cassola i les posarem a fregir amb l’oli uns 8 minuts a foc mig, remenant de tant en tant. Una vegada fregides les verdures, afegirem l’aigua, la sal el pebre i ho deixem coure uns 30 minuts. Transcorregut aquest temps, afegim una mica de mantega (opcional) i ho triturem tot fins a aconseguir la consistència desitjada, ja veureu què és bonÍPSIm!
Crema de verdures per a quatre persones: Ara que comença el fred, venen de gust plats que ens ajudin a preservar l’escalfor al cos
teresa villalba parer says
Felicitacions per la incorporació d’aquesta nova secció !!!