Bàsquet

Esport d’equip, per a noies i nois, formatiu i divertit, en el qual esdevé més important el grup que les individualitats que el componen. Competicions regulars en l’àmbit de la Federació Catalana de Basquetbol. Des de 4t de primària fins als 15/16 anys (4t ESO) en el propi marc del Centre d’Esports IPSI; a partir d’aquesta edat poden integrar-se en el Club de Bàsquet IPSI, club lligat a l’Escola, encara que amb autonomia esportiva i de gestió, i que acull jugadors i jugadores que volen continuar fent bàsquet en categories grans (júnior, sots-21 i sènior).

Trets significatius

Tots els partits de bàsquet a pista gran es jugaran al Pavelló IPSI en horari de dissabtes, matí o tarda o diumenges matí. Els partits de minibàsquet com a local es juguen a la pista del pati de Borrell 1 els dissabtes, matí o tarda.
Escola de 3r amb tres entrenaments setmanals i la possibilitat de reforçar els equips de 4t (pre-minis) en competició externa.

Revisions mèdiques

En aquest enllaç us oferim alguns dels centres mèdics on podeu demanar hora i passar les oportunes revisions mèdiques de cara a la signatura de la llicència de jugador.

Comments are closed.