Natació

Activitat de natació extraescolar on l’objectiu és millorar les capacitats motrius en el medi aquàtic. Aquestes capacitats les hem seqüenciat en 6 nivells (colors):

NIVELL BLANC: L’objectiu d’aquest nivell és l’adaptació i familiarització del nen/a tant al medi aquàtic com amb l’entorn, els companys i el personal tècnic. Crear les condicions perquè no tingui por, agafi confiança i comenci a ser autònom.

NIVELL GROC: L’objectiu d’aquest nivell és assegurar l’autonomia del nen/a dins l’aigua  i iniciar-se en els desplaçaments amb l’ajut de material auxiliar.

NIVELL VERD: L’objectiu d’aquest nivell és aconseguir una autonomia total dins l’aigua sense ajut de material auxiliar, i la introducció de la tècnica d’estils en els desplaçaments.

NIVELL LILA: L’objectiu d’aquest nivell és que els alumnes nedin els estils de crol i esquena amb certa coordinació. Tinguin domini de les flotacions i s’iniciïn en els salts i les tombarelles dins l’aigua.

NIVELL BLAU: L’objectiu d’aquest nivell és que els alumnes nedin els estils de crol i esquena correctament i iniciar-se en l’estil de braça. Tinguin un domini en els salts i les tombarelles. S’iniciïn en el treball de velocitat i resistència.

NIVELL TARONJA: L’objectiu d’aquest nivell és que els alumnes nedin correctament els estils de crol, esquena i braça, i s’iniciïn en l’estil de papallona. Dominin les sortides i els viratges. Dominin entrenaments amb control de la resistència i la velocitat.

Cada nen el posem en el nivell que li correspon per les seves capacitats i promociona al nivell superior quan aconsegueix superar de manera satisfactòria totes les capacitats del nivell on està.  

 
HORARIS I GRUPS

Nom Edat Curs Horari
Natació en familia 2-3 anys P2-P3 Divendres
17:00 – 18:00
Aprèn a nedar 2-3-4 anys P2-P3-P4 Dilluns
17:00 – 18:00
Iniciació als estils 5-6-7 anys P5
EP 1r-2n
Dimecres
17:00 – 18:00
Perfeccionament i competició 8-9-10-11 anys EP 3r-4t-5è-6è Dimarts i/o dijous
17:00 – 18:00

Comments are closed.