Escola ipsi

Si us plau, gira el mòbil per veure bé la web. Gràcies!

IPSI - Escola concertada Barcelona

Escola concertada de Barcelona

Escola d'Esports

Web de l'escola d'esports: http://cesports.ipsi.cat/

A l’Escola d’Esports volem que els nostres alumnes puguin augmentar el temps d’activitat física setmanal amb una oferta de qualitat que els permeti un creixement saludable i ric en experiències motrius i socials.

L’Escola d’Esports està organitzada i coordinada per la mateixa Escola per aconseguir la màxima coherència entre l’esport extraescolar i la formació acadèmica i humana d’IPSI.

Fem una iniciació motriu i esportiva dels 3 als 8 anys basada en experiències motrius variades i amb el joc com a fil conductor. A partir dels 9 anys els alumnes escullen un esport o una activitat de lleure on procurem transmetre cultura esportiva i de salut.

Podeu accedir als horaris de les activitats extraescolars, a aquesta mateixa web, a l'apartat Extraescolars / butlletí d'activitats

Informació general

Tots els nostres monitors i entrenadors estan coordinats i acompanyats per especialistes en les diferents modalitats esportives. Procurem que els alumnes més grans de l’Escola d’Esports que tinguin inquietud per ser entrenadors dels més petits, puguin arribar a ser-ho amb la formació adequada a les necessitats de l’activitat i amb el suport i orientació dels coordinadors de cada esport.

El joc té un paper evolutiu en les diferents etapes de la formació esportiva dels nostres alumnes. És el fil conductor de les activitats dels més petits per anar perdent importància a mida que es fan grans; els més grans han de valorar i gaudir de l’esforç personal i del treball en equip com a motivació per continuar fent esport. “Allò que aconseguim entre tots i que ens costi un esforç, ens omplirà com a persones i com a grup.”

Sempre que podem intentem agrupar els alumnes per aconseguir entorns més favorables per al seu desenvolupament físic i emocional. També vetllem perquè els nostres esportistes puguin continuar practicant el seu esport un cop acabada l’etapa escolar.

Valors esportius com el respecte (a l’adult, als companys i als rivals), l’esforç, la companyonia, el compromís, el treball en equip, la higiene i els hàbits saludables, volem que siguin una constant de tots els nostres esportistes.

Bàsquet

Competició federada amb més de 200 jugadors i jugadores des de categoria premini fins a cadet. Continuïtat des de categoria júnior fins a sènior en el CB IPSI en les mateixes instal·lacions esportives de l’escola.

Gimnàstica artística

Gimnàs equipat amb tots els aparells de gimnàstica masculina i femenina (barres d’equilibri, asimètriques, pista de tumbling, plataforma de salt, cavall amb arcs, anelles, barra fixa i paral·leles). Competició federada en categories de promoció.

Judo

Competició escolar o federada en funció del nivell dels esportistes. Tatami de 10x9 metres. Exàmens periòdics per canviar de cinturó.

Natació

Natació des de P2 fins a 6è de primària. Possibilitat de competició escolar a partir de 3r de primària. Piscina pròpia a la mateixa escola.